Faza I - BLOC A, B, C:

  • Ansamblul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime S+P+9E, S+P+10E si S+P+11E si este edificat pe un teren generos de aproximativ 21.000 mp cu acces din stada Ajustorului si strada Orsova, la finalizarea proiectului urmand a fi edificata o a treia cale de acces.
  • Apartamentele din complexul nostru sunt spatioase, cu compartimentari inteligente, construite la cele mai inalte standarde si cu materiale de calitate, care vor statisface nevoile si celor mai exigenti clienti. Apartamentele din blocul A au ca termen de finalizare luna August 2022.

Descopera un nou stil de viata modern si practic, economisind timp pretios si resurse, intr-una din cele mai frumoase zone din Bucuresti, cartierul Lacul Morii. Locatia aleasa pentru acest proiect rezidential este ideala, facilitandu-ti accesul la toate punctele de interes ale vietii cotidiene: parc, hipermarket, mijloace de transport in comun (tamvai, autobuz, metrou) scoli, gradinite.

Confortul tau este scopul nostru principal, din acest motiv am acordat o atentie sporita fiecarui detaliu in parte, pentru ca tu sa te poti bucura de o viata linistita si echilibrata. Zona imbratisata de natura, cu deschidere spre punte majore de interes, constructie solida pentru un viitor fara griji, apartamente cu un design deosebit, construite la cele mai inalte standarde.

Constructia complexului rezidential este planificata in doua faze, prima faza fiind impartita in doua etape: prima are termen de finalizare luna august a anului 2022, iar cea de-a doua etapa va fi pregatita pentru noii locatari incepand cu luna septembrie a anului 2023*

* Termen ce poate fi prelungit din cauza aprovizionarii cu materii prime datorate razboiului din Ucraina, dar si din cauza raspunsului intarziat al institutiilor implicate in autorizarea bransamentelor de gaze naturale.

Sort By: Direction:
TOP