Complexul Rezidential Ajustorului
- Cel mai asteptat proiect imobiliar din zona Lacul Morii

Ajustorului Park Residence

Alege noul tau viitor!

Achizitia unei noi locuinte poate fi o provocare in contextul actual al pietei imobiliare. Factorii pe care trebuie sa ii luam in calcul atunci cand dorim sa investim intr-o proprietate sunt multipli si subiectivi: locatia, experienta dezvoltatorului, facilitatile complexului, siguranta si securitatea, accesibilitatea, etc. 

Ajustorului Park Residence este localizat in imediata apropiere a Lacului Morii, intr-o zona aerisita, cu multe spatii verzi, unde te poti bucura de natura si unde apartamentul visat poate insemna mai mult decat o locuinta.

Experienta noastra anterioara ca si dezvoltator imobiliar reprezinta un element de baza in transpunerea conceptului de "fine living" in realitate, eforturile noastre fiind concentrate pe un grad ridicat al calitatii vietii tale in Ajustorului Park Residence.

Avantajele vietii in Ajustorului Park Residence sunt multiple: loc de joaca amenajat, astfel incat cei mici sa fie in siguranta,  spatii verzi generoase, platforme supraterane de colectare selectiva a deseurilor, pentru ca suntem prieteni cu natura, parcari supraterane si subterane, strazi de circulatie late de 6 metri, caile pietonale fiind amplasate intre cladire si carosabil. Complexul va functiona cu circuit inchis, cu acces controlat prin posturi de paza si bariera de acces, iar accesul in blocuri se va face pe baza de interfon. 

Daca doriti o viata linistita, intr-un apartament confortabil, cu finisaje moderne si de calitate, aproape de natura, potrivit pentru familii cu copii care pot constitui o comunitate restansa si omogena, atunci locul potrivit este Ajustorului Park Residence.

Complexul Rezidential Ajustorului  este cel mai nou proiect  localizat in imediata apropriere a Lacului Morii.

Este o zona rezidentiala privilegiata, cu o pozitie extrem de avantajoasa, intr-o zona linistita, care va deveni centru de activitati culturale si sportive, prin amenajarea completa a Lacului Morii. In curand vei avea acces la o promenada de 2 km, unde te vei putea bucura de plimbari lungi alaturi de familie, vei putea face plaja sau practica sporturi acvatice, sau vei putea lua parte la diverse activitati culturale.

 Ajustorului Park Residence iti ofera confortul de care ai nevoie, iar tu te poti concentra pe lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine si familia ta, locuind intr-o comunitate unita si omogena. Constructia complexului rezidential este planificata in doua faze, prima faza fiind impartita in doua etape: prima are termen de finalizare luna august a anului 2022*, iar cea de-a doua etapa va fi pregatita pentru noii locatari incepand cu luna septembrie a anului 2023.

* Termen ce poate fi prelungit din cauza aprovizionarii cu materii prime datorate razboiului din Ucraina, dar si din cauza raspunsului intarziat al institutiilor implicate in autorizarea bransamentelor de gaze naturale.

Detaliile tehnice ale proiectului

Ansamblul rezidential Ajustorului Park Residence este format din 6 blocuri cu regim de inaltime S+P+9E, S+P+10E si S+P+11E si este edificat pe un teren generos de aproximativ 21.000 mp cu acces din stada Ajustorului si strada Orsova, la finalizarea proiectului urmand a fi edificata o a treia cale de acces.

Blocurile sunt construite cu fundatii din beton armat de tip radier general, plansee, stalpi, diafragme si grinzi din beton armat.

Inchiderile exterioare sunt realizate din caramida cu stalpisori de beton, caramida de tip Porotherm fiind de 30 cm, iar compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de tip Porotherm de 15 cm grosime si tavane placate cu gips-carton. 

Fatadele sunt izolate cu termosistem din polisteren EPS 80 cu grosimea de 10 cm, cu bariera din vata minerala rezistenta la foc si sunt finisate cu tencuiala decorativa impermeabila.

Parcajele in complex vor fi asigurate prin locuri de parcare subterane si supraterane, strazile de circulatie din interiorul complexului vor fi de 6 m latime, caile pietonale fiind amplasate intre cladire si carosabil, iar Complexul va functiona cu circuit inchis, cu acces controlat prin posturi de paza si bariera de acces.

Fiecare bloc este prevazut cu 2 lifturi moderne si de mare viteza marca KONE, spatiile comune interioare vor fi placate cu granit, intrarea in blocuri fiind prevazuta cu interfon.

Apartamentele vor fi dotate cu tamplarie de pvc cu 6 camere (de culoare gri antracit la exterior si alb la interior) cu geam triplu cu protectie low-e, usi de interior celulare din MDF, usi de intrare metalice, parchet laminat de 10 cm grosime, gresie si faianta. Apartamentele vor fi livrate fara obiecte sanitare.

 

In interiorul complexului vor fi amenajate spatii verzi generoase, loc de joaca pentru copii si platforme supraterane de colectare selectiva a deseurilor.

Utilitati, dotari, echipamente

Fiecare apartament detine contorizare individuala (gaze naturale, energie electrica si apa potabila), alimentarea cu apa si canalizare fiind asigurata de la reteaua publica a Municipiului Bucuresti, apa calda menajera si incalzirea centralizata fiind asigurate prin centrala proprie de apartament.

Cladirea este amplasata intr-o zona complet echipata din punct de vedere edilitar urmand sa fie racordata la o parte din retelele de utilitati existente in zona.

  • energie electrica-  Cladirea se va racorda la reteaua de distributie a energiei electrice. Se va asigura contorizare individuala pentru fiecare utilizator si separat pentru spatiile comune.
  • incalzirea- Incalzirea agentului termic se va face cu centrale termice de apartament, cu functionare cu gaze naturale si contorizare individuala.
  • apa menajera- Apa menajera se va asigura din reteaua reteaua publica a Municipiului Bucuresti.
  • apa potabila-   Alimentarea cu apa rece se face de la conducta publica, conform normelor in vigoare, apa indeplinind conditiile de potabilitate.
  • evacuare ape uzate-  Apele uzate, provenite de la grupurile sanitare si bucatarii, etc., vor fi colectate si evacuate in reteaua de canalizare existenta in zona.
  • apele pluviale- Apele pluviale de pe invelitoare si terase se vor colecta separat si evacua la reteaua de canalizare existenta in zona.
  • salubritate- Deseurile menajere vor fi colectate in recipiente omologate si evacuate periodic de o societate comerciala specializata, pe baza de contract. Deseurile rezultate in urma construirii vor fi evacuate de o societate comerciala specializata, pe baza de contract, atunci cand va fi cazul.

Nota:
Informatiile prezentate au caracter informativ.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a face modificari.

TOP